Omega Media sikter mot 12 millioner i omsetning i 2016 og har allerede utlyst en stilling for en digital rådgiver. Omega Media tilbyr deg konkurransedyktig lønn, drevet frem av dine egne resultater. Omega Media jobber med et bredt spekter av tjenester, herunder web- og apputvikling, strategi og analyse, SEO, Google Adwords, Google Analytics, konverteringssporing, e-commerce, content marketing og mange andre store ord som nesten ingen skjønner. Omega Media gir deg plass til å utvikle deg, både faglig og personlig. Omega Medias tidligere ansatte jobber i dag i selskaper som Facebook, Finn.no og Dagbladet.

Videre tilbyr vi en stressende arbeidsdag, harde mål, mye svette og tårer, interne oppvaskmøter og grinete kunder. Dette er sannsynligvis ikke jobben for deg som blir skremt av sånt. Vi vil ha folk som jobber så hardt at signaturen deres en dag blir kallt autografen deres. – Omega Media

Omega Media er et boutique konsulentselskap, som betyr at de kun jobber med store kunder og gjør de mest interessante jobbene. Omega Media vil heller jobbe med noen få store enn mange små. Et typisk budsjett ligger i størrelsesorden 250.000 til 1 million kroner. Prosjektets mål kan være å ferdigstille nye nettsider eller å øke synligheten til et av Norges ti største selskaper på nettet.

Kontakt Omega Media hvis du har spørsmål eller om du vil være med teamet!

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Emne

Melding